Anja Kirkeby Cand.Scient.Oecon og glad for at rejse

På kanten af Ngongoro krateret i Tanzania

Universet er uendeligt, så tag ikke dig selv og dit eget liv for højtidligt

Praktiske informationer

Adresser, personer og lign.

Kort med kirke og feststed

Klik her

 

Kirke

Vielsen bliver kl. 14.30 på Christianshavn i

Christians Kirke

Strandgade 1

1401 København K

Der er ikke mange parkeringspladser i området, så kom hellere i god tid.

Vi kan anbefale at parkere på Holmen, hvor receptionen holdes, og herfra tage bus 9A fra Arsenaløen til Knippelsbro. Den kører cirka hvert 8. minut og tager 4 minutter. Samlet gang bliver 400m.

 

Under de kirkelige handlinger, er det ikke tilladt at tage billeder, men under ind-/ og udgang kan I knipse løs.

 

Reception

Receptionen varer fra 15.30 til 18.00 og bliver holdt på

Spejdercenter Holmen

Arsenalvej 10

1436 København K,

 

Hvis vejret tillader det, kan vi være udendørs. Under receptionen vil der være bryllupskage (lavet af dygtige Lisette+søster) samt lidt godt at drikke og snacke.

 

Middag og fest

Dette foregår også på Holmen. Her er fri parkering, og mulighed for at sætte telt op, så ingen grund til at kæmpe med taxaer eller tage tidligt hjem :-) Middagen starter 18.30.

 

Dress-code

Gommen er i jakkesæt, men hvis du har lyst til at lufte smokingen, skal du være velkommen. Lange som korte kjoler er fine, dog håber vi at der kun er én i brudekjole :-)

 

Toastmater

Til at holde styr på taler, sange, underlige påfund, ryge pauser og lign. under middagen, har Katrine og Rasmus sagt ja til at være toastmastere. Kontaktoplysninger til dem er email: Katrine@windfeldt.dk eller telefon 26 19 77 15. Af hensyn til planlægning, må I meget gerne kontakte dem FØR d. 1. juni :-)

 

Gavekoordinator

Til at holde lidt styr på gaver, har vi Line. Hun vil holde styr på hvad de forskellige giver, så alle ikke får købt det samme. Kontaktoplysninger til hende er linekarlsson82@gmail.com eller telefon/sms 31 61 99 13. Husk at informere hende, så hun har nogle informationer at give videre :-)

 

Vi har besluttet at bruge aftenen på at snakke og danse med alle jer, så gaverne åbner vi først dagen efter. Alle er velkomne til at kigge på, og spise lidt morgenmad imens. Af hensyn til indkøb vil vi gerne vide hvor mange, der vil komme til morgenmaden. Morgenmaden bliver serveret fra 9.30.