Anja Kirkeby Cand.Scient.Oecon og glad for at rejse

På kanten af Ngongoro krateret i Tanzania

Universet er uendeligt, så tag ikke dig selv og dit eget liv for højtidligt

Simon og Anjas Bryllup

Den 1. juni 2013

Informationer om vielsen, receptionen, festen og alt det andet.

Vi vil prøve at lægge alt relevant information op på denne hjemmeside. Så kig her hvis du mangler et kort over hvor festen holdes, overvejer om der er nogle hoteller i nærheden, gerne vil kontakte vores toastmaster-par eller noget andet :-)

Billeder

 

Så er vi på den anden side af den 1. juni, og vi er nu blevet til hr. og fru Kirkeby Larsen. I kan se billeder fra dagen her:

 

Reception

 

Bryllupsbilleder fra JP Foto

Vi er næsten klar...

Nu er både kirke, kjole, lokaler og ringe på plads.

 

I løbet af de sidste par måneder har vi nået en masse af bryllupsforberedelserne. Simon har kæmpet med at lave bordkort, Anja har designet invitationer og vi har også fået en kirke, så vi faktisk kan blive gift d. 1. juni :-)

Christians Kirke er ikke vores sognekirke, så det er kun præsterne der kan sige ja eller nej til at vie os. Da vi første gang kontaktede dem tilbage i juli, fortalte de at der kun planlægges et halvt år ud i fremtiden. Vi måtte derfor vente nogle måneder. Midt i december ringede Simon til Flemming Pless og fik et par minutter efter en sms fra ham "Jeg er i Uganda. Hvem ringer". Vi gav ham lov til at fortsætte sin Uganda tur i fred, men midt i januar gik Flemming med til at vie os.

 

Christians Kirke ligger lige ved siden af Anjas arbejde, og er ikke som de fleste danske kirker. Den har et tværstillet rum, hvor prædikestol med orgelet øverst er placeret centralt for alle tilhørerpladser - både dem på gulvet og i pulpiturernes loger. Den er altså bredere end den er lang, så der er ikke langt når Anja skal gå op ad kirkegulvet. Den er et af de bedste eksempler i Danmark på en protestantisk prædikenkirke, dvs. en kirke indrettet med særligt henblik på prædikenen. Teaterkirken, som kirken også kaldes på grund af sine mange loger, er på engang både rummelig og intim. Den er et yndet sted for koncerter, danseteater og mange andre spændende arrangementer.

 

 

Musikken er booket!

Husk at få gået danseskoene til, så du er klar til at danse når 112 Partypatruljen spiller god musik fra de sidste mange mange år.

 

Ingen fest uden god musik! Så Simon har allerede booket 112 Partypatruljen til at spille for os.D

Bandet skriver på deres hjemmeside:

 

"Livemusik er ikke bare livemusik!

 

Livemusik handler for 112 PartyPatruljen om energi, nerve og kommunikation både med publikum og bandet iblandt.

Vi efterstræber at få så mange gæster som muligt ud på dansegulvet.

Musikken skal svinge, lydniveauet være godt afstemt til lokalet og repertoiret være varieret.

 

Vores livemusik er de bedste hits fra 50’erne og op til idag. Derfor plejer den at tilfredsstille de mange aldersgenerationer, der er repræsenteret til en bryllupsfest."